Függőség kezelés diszkrét és hatékony megoldásokkal!

Függőségkezelés

 Talán azért is olvasod most ezt az oldalt mert egyre inkább érzed, változásra van szükséged, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb legyen magánéleted.

 Esetleg magányos vagy boldogtalan vagy mert fogságba ejtett egy rossz szokás, a

szerencsejáték, az alkohol, vagy a kokain.

 

A függőségről alapvetően két megközelítési mód terjedt el világviszonylatban

 

 

Én a teljes felépülésben hiszek!

Hiszek a változásban, hiszen én magam is ebben a helyzetben voltam 2000. előtti években. Életem zsákutcába került a túlzott alkohol és drogfogyasztás miatt. Elkerülhetetlen volt a szembenézés önmagammal és egy új út megfogalmazása. Ebből következtek a célok. Így lettem segítő szakember. 2001. -óta segítem a hozzám forduló ügyfeleimet. Szinte azóta folyamatosan képzem magam. Addiktológiai tanácsadó, család -rendszer terapeuta, coach és szupervizor vagyok, de ami a legfontosabb, hogy szeretem a hivatásomat és békességben vagyok önmagammal.

 

Miért alakul ki a függőség?

Függőségre az emberek különböző mértékben fogékonyak. Tehát nem lesz mindenki függő, aki valamilyen szert használ. Összességében az adott személy személyisége, tulajdonságai, a függőségre való hajlam miatt alakulhat ki függőség. Ebben sok minden szerepet játszik, de különböző mértékben. A biológiai, genetikai okok mellett a családi minták, szokások, a szocializáció és a feldolgozatlan traumák szerepe is jelentős. Fontos a szülő gyermek érzelmi kapcsolat minősége, de a kortársak és a lakóhely is szerepet játszhat ebben.

 

Hogyan alakul ki a függőség?

Az agyunk jutalmazási rendszere úgy működik, hogy örömöt vált ki belőlünk az, amikor valamilyen pozitív hétköznapi esemény történik. Például a testmozgás, finom étel vagy édesség elfogyasztása stb. Ez a folyamat arra ösztönöz bennünket, hogy újra és újra megismételjük ezeket a dolgokat, hiszen akkor ismételten tapasztalni fogjuk ugyanazt a pozitív érzést. A szenvedélybetegeknél egy bizonyos „anyag” (alkohol, kokain, szerencsejáték stb.) átveszi a pozitív érzést, és fokozza a késztetést, hogy egyre többet vagy egyre sűrűbben fogyasszunk belőle. Ezek rendszeres alkalmazása miatt változás történhet bizonyos agyi területeken, ami után az agy egészséges állapotának visszaállítása hosszú időbe telhet. Nehezíti a leszokást, hogy amikor nem fogyasztjuk ezen szereket elvonási tünetek lépnek fel.

 

Segítségre van szükséged amennyiben

 

 Meg tudsz nevezni pár olyan dolgot, amelytől a szerencsejáték megfosztott.

 Heti/napi rendszerességgel játszol.

 Hatalma van az szerencsejátéknak az életedben.

 Befolyásolja a szerencsejáték a családoddal való kapcsolatod.

 Meggyőz a szerencsejáték, hogy olyan dolgokat csinálj, amiről tudod, hogy veszélyes vagy etikátlan.

Hogyan tudok segíteni a szerencsejátékfüggőség kezelésében?

 

 

fuggosegkezeles

Amennyiben úgy érzed, hogy az életedben túl nagy szerepet tölt be a függőség és szeretnél egy hatékony és diszkrét megoldást választani, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Jelentkezz most kokainfüggőség kezelésre!

Titoktartás és a diszkréció fontos számomra.

Hívásokat munkanapokon 8 órától 18 óráig tudjuk fogadni.

+36 30 3155 746 

Nincs más dolgod csak annyi, hogy felhívsz vagy küldesz egy emailt és időpontot egyeztetünk.

orsolicszeno fuggosegkezelo

Orsolics Zénó
Személyes bemutatkozó honlapom: orsolicszeno.hu 

  

 

fuggosegkezeles orsolics zeno

fuggosegkezeles zeno

fuggosegkezeles zeno orsolics

Ügyfeleim elégedettsége nem csak, hogy szakmai sikerem, de a személyes örömöm is egyben, hiszen egy újabb változásnak a részese lenni legalább akkora öröm, mint egy új élet születése. 

 

fuggosegkezeles